FREE POWER Tölts nálunk!

A Free Power olyan vendéglátóhelyek hálózata, ahol a fogyasztók kényelmesen feltölthetik telefonjukat, táblagépüket.

ÉTTERMEK – BISZTRÓK – BÜFÉK – KÁVÉZÓK – BÁROK – HOTELEK – BENZINKUTAK

Növeld bevételeidet

Új és egyedi szolgáltatást nyújthatsz azért, hogy téged válasszanak.

Fogyasztásuk megnő

Míg vendégeid az eszközeiket töltik, élvezik termékeidet, és szolgáltatásaidat.

Ügyfélszerzés kilóméterekről

Applikációnk segítségével elvezetjük üzletedbe a vendégeket.

Okostelefon felhasználók

Az emberek nagy részének van. Ezen keresztül éred el a vendégeket.

Plug and Play

Töltőinkhez nincs szükség szerelésre, telepítésre. Bárhova kihelyezheted.

Akciók és kuponok

Értesítheted vendégeidet akcióidról, és kuponokat tölthetsz fel az adatlapodra.

Tartózkodási idejük növelése

Vendégeid szívesen maradnak hosszabb ideig üzletedben, míg eszközeiket feltöltik.

Saját adatlap

Applikációnkban saját adatlapot kapsz, amelyen bemutathatod vállalkozásodat.

Pozitív felhasználói élmény

A Free Powerrel megoldod vendégeid problémáját, használata egyszerű.

Töltési lehetőség egyszerűen

Powerbankjaink könnyedén kihelyezhetőek, nincs szükség telepítésre, szerelésre. A csatlakozók a forgalomban kapható okos eszközök 99%-ával kompatibilisek.  Munkádat segítő funkciók:  a powerbank gyors csatlakozós töltése, a beépített töltőkábelek, a kapcsolható LED világítás, és a zárható lopásvédelem. Vendégeidnek nem kell kábelt, töltőt, csatlakozót keresniük, mert minden azonnal rendelkezésre áll.

Új vendégek elérése applikáción keresztül

Az applikációt megnyitva a felhasználó azonnal tudja a pontos tartózkodási helyét. A térképen kedvére válogathat a hozzá közeli és számára szimpatikus Free Power pontok közül. Az app a felhasználókat a kiválasztott üzletbe két kattintással navigálja el a Google Mapson keresztül. Vállalkozásod bemutatására saját adatlapot kapsz az alkalmazásban. Vendégeiddel információkat, leírást, képeket, videókat, pdf fájlokat, akciókat, és kuponokat oszthatsz meg.

Lépj szintet, és igazodj a piaci igényekhez

Azok a vállalkozások lesznek sikeresek, akik figyelembe veszik a fogyasztók igényeit, és ezek alapján alakítják ki stratégiájukat.  Felgyorsult világunkban az embereket olyan termékkel/szolgáltatással lehet elérni, amely egyedi és pozitív élményt ad. Manapság mindenki elérhető és online szeretne lenni, ám az okoseszközök problémája, hogy az akkumulátor gyorsan lemerül. A Free Powerrel megoldod vendégeid problémáját. A telefon töltése időigényes folyamat, vendégeid több időt töltenek nálad, többet fogyasztanak és szívesen térnek vissza hozzád. 

A célcsoport 2019/2020-as statisztikái

Népesség és ​mobileszközök aránya

9,67 millió ember él Magyarországon, 11,61 millió aktív mobil van forgalomban. A mobiltelefonok és az internet széleskörű elterjedésével egyre inkább kiéleződik a  verseny a vásárlókért.  Forrás: wearesocial.com

Operációs rendszer és hatékonyság

A forgalom 79,2%-a Androidról, 18,6%-a IOS-ről érkezik. A mobilinternetezés türelmetlenné tette a felhasználókat, ha útközben vannak és a menetrendet keresik, vagy a közeli bolt nyitvatartási idejét szeretnék megtudni, minden másodperc számít.       Forrás: wearesocial.com  

Internetforgalom

Az emberek 63%-a okostelefonon keresztül internetezett 2019-ben. A trend valószínű, hogy folytatódik az elkövetkezendő években, mivel a mobilokra egyre több lehetőség és funkció kerül.                                        Forrás: wizcase.com

Akkumulátor működési idő

Az okostelefonok átlagosan  7,97 órát bírnak. Miután a felhasználók számos és egyre nagyobb adatforgalmat generáló alkalmazásokat használnak, és egyre több időt töltenek a mobil képernyők előtt, az akkumulátorokkal kapcsolatos problémák is általánossá váltak.                              Forrás: phonearena.com/bitport.hu

Akkumulátor töltése

Az átlagos töltési idő 143 perc. A felső kategóriás gyors töltéssel rendelkező telefonoknak is legalább 100 perc töltési időre van szüksége a teljes feltöltéshez.          Forrás: phonearena.com

Applikáció minden problémára

Az emberek 51.2%-a tölti az idejét mobilhasználattal, szemben az asztali gépek csekélyebb használati arányával (44.66%).
A fitness rutintól kezdve, a leggyorsabb útvonal megtalálásán át, az öreg kanapénk eladásáig, a modern élet szinte minden mozzanatára van már megfelelő app.               Forrás: wizcase.com

Csatlakozás

Hogyan lehetsz partnerünk?

Partnereink számára a csomagajánlatok árát a teljes szolgáltatásra szabva határoztuk meg, nincsenek plusz költségek. A szolgáltatás bérléses havi díj formájában érhető el. A pultba helyezhető powerbank alumínium fedelét, és a menütartós powerbank egyik oldalát a Free Power reklámfelületként értékesíti, egyeztetve partnereinkkel a beszállítók/partnercégek kizárólagosságát figyelembe véve.

A csomag tartalma:

Rendelés

Kiválasztod vállalkozásod számára megfelelő típusú és számú powerbank szettet amit megrendelsz. A bérbeadási szerződést elektronikusan kiküldjük, melyet csak alá kell írnod.

Regisztráció

Hozzáférést kapsz oldalunk belépéséhez, ahol feltöltheted vállalkozásod az applikációs adatlapodra. (Bemutatkozás, nyitva tartás, képek, videók, étlap stb.)

Kiszállítás

Elküldjük csomagod, amely mindent tartalmaz  a szolgáltatás megkezdéséhez.

Kihelyezés

A hálózati tagság matricáját felragasztod, a powerbankokat kihelyezed a megfelelő helyre, és készen is állsz!

Válaszd ki csomagodat!

Vállalkozásod profiljához és méretéhez igazíthatod rendelésed

Gyakran ismételt kérdések

Kérdésed van?

Írj messengeren, vagy keress minket elérhetőségeinken

Vendéglátó helyek számára elérhető új szolgáltatás, mely új szintre emeli a vendégek kiszolgálását. Éttermek, bisztrók, kávézók, bárok, hotelek, benzinkutak, büfék.

Mivel nincs szükség hálózati töltőre, csatlakozóra, és kábelre, így oda teszed, ahová csak szeretnéd. Közvetlenül az asztalra is helyezheted, vagy a pultból szolgálod ki vendégeidet.

Nyugat-Európában már elvárt szolgáltatás. A mobilinternet elterjedésével nagyobb értékkel bír a telefon feltöltése, mint a wifi. Így a piaci  igényekhez igazíthatjátok vállalkozásotokat.

Ha lemerül a powerbank, másodpercek alatt cserélheted a gyors-csatlakozós töltésnek köszönhetően.

Hírlevél feliratkozás

A hálózat híreiről, partnereiről, újdonságairól értesülhetsz. Értesítünk az akciókról és kampányainkról.